Eguneko menua
Bi plater, ogia, ura eta postrea
18
Plater bat, ogia, ura eta postrea
14
Astelehena
Garbantzuak txipiroiekin
Pasta freskoa barazkiekin
Ahate eta melokotoi entsalada
Hegaluzea tomateaz
Ezkurtxerri solomoa gazta saltsarekin
Arrautza, perretxikoak eta piperrada
Eguneko platera
Asteartea
Garbantzuak txipiroiekin
Pasta freskoa barazkiekin
Ahate eta melokotoi entsalada
Hegaluzea tomateaz
Ezkurtxerri solomoa gazta saltsarekin
Arrautza, perretxikoak eta piperrada
Eguneko platera
Asteazkena
Garbantzuak txipiroiekin
Pasta freskoa barazkiekin
Ahate eta melokotoi entsalada
Hegaluzea tomateaz
Ezkurtxerri solomoa gazta saltsarekin
Arrautza, perretxikoak eta piperrada
Eguneko platera
Osteguna
Garbantzuak txipiroiekin
Pasta freskoa barazkiekin
Ahate eta melokotoi entsalada
Hegaluzea tomateaz
Ezkurtxerri solomoa gazta saltsarekin
Arrautza, perretxikoak eta piperrada
Eguneko platera
Ostirala
Garbantzuak txipiroiekin
Pasta freskoa barazkiekin
Ahate eta melokotoi entsalada
Hegaluzea tomateaz
Ezkurtxerri solomoa gazta saltsarekin
Arrautza, perretxikoak eta piperrada
Eguneko platera
MENU MAKROBIOTIKOA
Krema edo miso zopa, plater konbinatua, ogi integrala eta ura
18
Begetarianoa
Animalia jatorri gabeko lehengaiak.
Vegetariano
Productos sin origen animal.
Eskuragarri daude alergenoen gaineko informazioa