Eguneko menua
Bi plater, ogia, ura eta postrea
18
Plater bat, ogia, ura eta postrea
14
Astelehena
Barazki eta gazta pastela
Tomate zopa hotza eta leka salteatuak

Antxoa eta piperrada entsalada
Hegaluzea pistoarekin
Bakailaoa, arrautza eta patatak
Moxala ekologikon albondigak saltsan
Eguneko platera
Asteartea
Barazki eta gazta pastela
Tomate zopa hotza eta leka salteatuak

Antxoa eta piperrada entsalada
Hegaluzea pistoarekin
Bakailaoa, arrautza eta patatak
Moxala ekologikon albondigak saltsan
Eguneko platera
Asteazkena
Barazki eta gazta pastela
Tomate zopa hotza eta leka salteatuak

Antxoa eta piperrada entsalada
Hegaluzea pistoarekin
Bakailaoa, arrautza eta patatak
Moxala ekologikon albondigak saltsan
Eguneko platera
Osteguna
Barazki eta gazta pastela
Tomate zopa hotza eta leka salteatuak

Antxoa eta piperrada entsalada
Hegaluzea pistoarekin
Bakailaoa, arrautza eta patatak
Moxala ekologikon albondigak saltsan
Eguneko platera
Ostirala
Barazki eta gazta pastela
Tomate zopa hotza eta leka salteatuak

Antxoa eta piperrada entsalada
Hegaluzea pistoarekin
Bakailaoa, arrautza eta patatak
Moxala ekologikon albondigak saltsan
Eguneko platera
MENU MAKROBIOTIKOA
Krema edo miso zopa, plater konbinatua, ogi integrala eta ura
18

Begetarianoa
Animalia jatorri gabeko lehengaiak.
Vegetariano
Productos sin origen animal.
Eskuragarri daude alergenoen gaineko informazioa