Eguneko menua
Bi plater, ogia, ura eta postrea
18
Plater bat, ogia, ura eta postrea
14
Astelehena
Arrain zopa
Oilasko eta hirugihar arroz salteatua
Patata eta izokin entsalada
Baba beltzak
Tofu eta pisto biribilkia
Entrekota
Txerri masailak saltsan
Legatza plantxan barazkiekin
Asteartea
Barazki krema
Gazta eta urdaiazpiko penka betea
Pasta entsalada
Dilistak
Bakailaoa, arrautza eta patata
Oilasko paparra onddo saltsarekin
Txahal erredondoa saltsan
Eguneko arraina
Asteazkena
Barazki menestra
Bakailao lasaña
Ahate eta sagar entsalada
Baba zuriak
Hirugihar eta langostino nahaskia
Txerri azpizuna naranja saltsakin
Txahal buztana saltsan
Eguneko arraina
Osteguna
Barazkiak, arrautz galdarreztatua eta urdaiazpikoa
Onddoen arroz krematsua
Antxoa eta gazta fresko entsalada
Garbantzuak
Lekari albondigak tomate saltsan
Txahal masailak saltsan
Oilasko izter errea
Eguneko arraina
Ostirala
Barazki biribilkia pikillo saltsarekin
Tallarinak txipiekin
Entsalada nahasia garbantzuekin
Zainzuri krema epela langostinoekin
Bakailao nahaskia
Oilasko albondigak saltsan
Txahal sahieski errea
Izokina labean alioliarekin
MENU MAKROBIOTIKOA
Krema edo miso zopa, plater konbinatua, ogi integrala eta ura
18
Begetarianoa
Animalia jatorri gabeko lehengaiak.
Vegetariano
Productos sin origen animal.
Eskuragarri daude alergenoen gaineko informazioa